Vilken stank det är hemma!

0 Comments

Vissa morgnar när jag vaknar upp så känner jag som många andra för att bara dra täcket över huvudet och somna om igen. Och idag var absolut inget undantag. Idag när jag klev in i badrummet hemma för att hoppa in och ta mig min morgondusch så märker jag direkt hur mycket vatten det var på GOLVET runt om mina fötter. Det var absolut inte vanligt vatten heller utan det här vattnet såg ut som det hörde hemma i någon kemikalie burk, och stanken fick mig nästan att spy. Direkt så fick jag lite små panik och sprang och hämtade telefonen för att ringa på hjälp och berätta om min bokstavliga krissituation. Som tur var så fanns de i närheten och kunde komma ganska snabbt för att hjälpa mig. Det tog faktiskt inte mer än cirkus 30 minuter innan spolbil i Stockholm var här. De var väldigt proffsiga och vi skrattade lite tillsammans när jag berättade om min eländiga morgon. Efter de så visade det sig att stoppet i mitt badrum satt längre ner i rören och att det bara egentligen var ren tur att det inte hade blivit värre än vad det nu blev. Att bo i ett äldre hus kanske har sina för och nackdelar men om jag ska vara ärlig och erkänna att det ska bli skönt att flytta till ett nyare hus. Image result for plumbers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *