SUP – Vad är det?

0 Comments

Stand Up Paddleboard eller SUP som det förkortas är en sport som har blivit allt mer populär runt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. Paddleboard innebär att utövaren står på en paddelbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.
Eftersom paddleboard har en anpassningsbar design, kan du bruka din paddleboard i allt från sjö till hav. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din paddelbräda, beroende på vattnet som du har din Stand Up Paddleboard i.
Stand Up Paddleboard
Det viktigaste för SUP är att välja en relevant paddleboard. Det gör stor skillnad i användandet av Stand Up Paddle om du har valt en paddelbräda som passar perfekt för din SUP aktivitet. SUP finns i hårt material eller som upplåsbar. Till synes är båda alternativen lika, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddleboard är gjord för högre hastighet, är glidanpassad och är ett bra alternativ om du vill slippa blåsa upp din paddelbräda varje gång och vill ut i vattnet snabbare. Fördelen med en uppblåsbar paddelbräda är att den tar lite plats och att du kan ta med den överallt och prova på nya vattentyper dit du rest.
SUP Yoga
SUP finns i olika varianter och med den anpassningsbara paddleboard finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på en paddelbräda. Fenomenet SUP Yoga är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.
PaddleStockholm https://stockholm-sup.se
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms vattendrag har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Stand up paddling är en hobby som är till för både unga och gamla och som förmedlat en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder. Beroende på vilken typ av vatten du än väljer är SUP ett bra val som passar för alla åldrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *